Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از انتصاب معاون فرهنگی وزارت ارشاد و به واسطه فعالیت‌های مهم پیش بینی شده برای موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران به زودی در این موسسه زیرمجموعه معاونت فرهنگی تغییراتی رخ خواهد داد.

به گزارش قدس آنلاین، موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، یکی از موسسات زیرمجموعه معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌شمار می‌آید که این روزها زمزمه تغییرات در آن شنیده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سال گذشته با تغییر اساسنامه و برای جلوگیری از فربه شدن موسسات زیرمجموعه این معاونت، طرح ادغام کلید زده شد و جراحی به اصطلاح بزرگ بالاخره به ثمر نشست و در نهایت سه موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی، خانه کتاب و بنیاد شعر و ادبیات داستانی به یک موسسه «خانه کتاب و ادبیات ایران» مبدل شدند.

 از رویکردهای اصلی در ساختار جدید این موسسه می‌توان به: ساماندهی و تغییر ساختار در مؤسسات تابعه معاونت فرهنگی برای بهره‌گیری بیشتر از فضای مجازی در فعالیت‌های فرهنگی، استفاده از ظرفیت‌های مغفول قانونی برای پویایی اقتصاد فرهنگ و تلاش برای ایجاد فرصت‌های اقتصادی جدید در سطح ملی و بین‌المللی، ارتقای فعالیت‌های ادبی و به ویژه حفظ و توسعه زبان فارسی و صرفه‌جویی در هزینه‌های اجرا و افزایش بهره‌وری در اداره مؤسسه اشاره کرد.

در راستای تغییر مدیران در دولت سیزدهم و پس از انتصاب یاسر احمدوند به عنوان معاون فرهنگی وزیر ارشاد، تغییرات دیگری هم در راه است؛ به نحوی که مدیر دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی «اداره کتاب» و موسسه «خانه کتاب و ادبیات ایران»   از آن جمله هستند.

یکی از گزینه‌های موسسه خانه کتاب «علی رمضانی» است. او پیش از این در نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور به عنوان مدیرکل تامین منابع نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور مدتی مشغول به کار بود. از جمله دیگر فعالیت‌های این مدیر جوان می‌توان به معاونت کانون اندیشه جوان و مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تهران اشاره کرد.

هرچند ابتدا باید اعضای هیأت مدیره مؤسسه خانه کتاب منصوب شوند تا از آن طریق مدیرعامل معرفی شود، اما این انتخاب به زودی رخ خواهد داد.

اعضای کنونی هیأت مدیره مؤسسه عبارتند از: ایوب دهقانکار، علیرضا اسماعیلی، سعید جلالی، حسین سیفی، محمدمهدی ایمانی‌پور، محمدجواد مرادی‌نیا و محمد ناصرزاده شریفی.  اعضای هیأت امنای مؤسسه که در سال گذشته با تأیید و امضای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی وقت یعنی سید عباس صالحی منصوب شدند، عبارتند از: لادن حیدری، محمد علی مهدوی‌راد، محمدمهدی معراجی، مسعود کرباسیان، احمد مسجدجامعی، علی اصغر کاراندیش، هومان حسن‌پور، محمدرضا بایرامی، اسماعیل امینی، محمدرضا بهمنی و محسن جوادی.

 در دوره فعالیت جدید احتمالا به زودی وزیر ارشاد احکام جدیدی را ابلاغ خواهد کرد.

منبع: فارس

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران وزارت ارشاد خانه کتاب و ادبیات ایران موسسه خانه کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۸۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر فرهنگ: بنای دولت تمرکز جدی بر توسعه فعالیت‌های فرهنگی و هنری است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بنای  دولت سیزدهم تمرکز جدی بر توسعه فعالیت‌های فرهنگی و هنری است و در این راستا دوران پررونق فرهنگ و هنر را تجربه می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدمهدی اسماعیلی بعد از ظهر امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در مراسم افتتاحیه سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب اظهار کرد: خدا را شاکریم که در این ایام زیبا، رویداد بزرگ سی‌وپنحپین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را آغاز می‌کنیم و این نعمت بزرگ را به تمام اصحاب فرهنگ، هنر و ادب تبریک می‌گویم‌.

وی ادامه داد: اولین روز بهار با نمایشگاه قرآن آغاز شد و چه نکو بهاری بود و سالی که نکوست از بهارش پیداست؛ مجموعه ارزشمندی از رویدادها را پشت سر گذاشتیم تا به امروز رسیدیم و جشن بزرگ آغاز نمایشگاه کتاب را برگزار کردیم‌.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: در اردیبهشت با رویدادهای فرهنگی متعددی از جمله بزرگداشت عطار، فردوسی، خیام، دهه کرامت و برگزاری نمایشگاه کتاب با مشارکت اصحاب فرهنگ هستیم‌.

اسماعیلی بیان کرد: بنای دولت سیزدهم تمرکز جدی بر توسعه فعالیت‌های فرهنگی و هنری است و در این راستا دوران پررونق فرهنگ و هنر را تجربه می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در سال گذشته بیش از ۱۲۰ هزار مجوز کتاب را صادر کردیم گه آماری بی‌نظیر است، در بسیاری از خانواده‌ها به‌دلیل مشکلات معیشتی انتظار می‌رود به حوزه کتاب توجه لازم‌به عمل نیاید اما مردم کتاب‌دوست این حوزه را رها نکردند و در سال‌های اخیر در میزان مطالعه رو به رشد هستیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: توسعه کتابخانه‌های عمومی به فصل پرافتخار در دوره جدید تبدیل شده و در ماه‌های آینده بزرگ‌ترین کتابخانه منطقه را در یکی‌از شهرهای مرکزی افتتاح خواهیم کرد، در حوزه کاغذ نیز علیرغم اینکه با تولید حدود ۵ هزار تن آغاز کردیم، سال گذشته به خودکفایی در حوزه کتاب درسی رسیدیم و با افتتاح مجموعه جدید و فناور که نیازی به استفاده از چوب ندارد، به ۱۳۰ هزار تن می‌رسیم.

اسماعیلی ضمن تشکر از نهادهای متولی در برگزاری نمایشگاه کتاب عنوان کرد: بنای دولت افزایش چتر حمایتی از مخاطبان کتاب است و در کنار تخصیص یارانه کتاب برای دانشجویان، طلاب و اساتید، موضوع اختصاص خرید یارانه‌ای کتاب برای تمام کارکنان دولت را به تصویب رساندیم که از نمایشگاه آغاز می‌شود و تا پایان سال ادامه دارد.

وی گفت: عدالت فرهنگی در نمایشگاه امسال به نحو بارزی پیش‌بینی شده و هر فرد ایرانی با مراجعه به سامانه مجازی خرید کتاب در کمتر از چند دقیقه می‌تواند کتاب‌هایی بخرد تا کتاب‌ها را رایگان درب منزل تحویل بگیرد که اتفاقی مبارک است.

کد خبر 751812

دیگر خبرها

  • وزیر فرهنگ: بنای دولت تمرکز جدی بر توسعه فعالیت‌های فرهنگی و هنری است
  • تولید ادبیات کودک و نوجوان با مشکل روبروست
  • نمایشگاه کتاب تجلی عمل صالح مبتنی بر سرمایه مردم است
  • غرب می‌خواهد هویت زنانه را از بین ببرد
  • کتب ترکی بیشتر معرفی شود/ به آثار نیما یوشیج و زرین کوب علاقه‌مندم
  • کتابخانه‌ای به وسعت ایران
  • پایگاه بخش مجازی نمایشگاه کتاب تهران در دسترس قرار گرفت
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از روند آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران مطرح کرد؛باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی
  • نویسنده سرشناس ایرانی در ۶۳ سالگی درگذشت
  • تشریح فعالیت‌های موسسه فرهنگی حقوقی بزرگمهر حکیم